Característiques

Dins d'una zona tranquil·la i residencial de la població d'Aiguaviva trobem aquesta promoció d'alt standing dissenyada per un estudi d'arquitectura. Consta de dues cases aparellades, dins d'una primera fase, i una segona fase de dues més.

Sota els criteris d'ecoeficiència i sostenibilitat es desenvolupa el projecte, optimitzant al màxim els espais lluminosos, terrasses assolellades amb control solar i amplis espais privats enjardinats. Cada vivenda disposa d'un equip de producció d'energia renovable tipus fotovoltaic que permet que la vivenda quasi no consumeixi energia externa.

A la planta baixa, des de la porta d'entrada accedim a la zona de dia on trobem un ampli saló- menjador amb un despatx i una cuina –office amb sala de neteja, amb sortida al porxo i la zona enjardinada amb piscina exterior. Aquesta mateixa planta també disposa d'una àmplia habitació i un bany complet. Adjunt a la vivenda es situa l'espai de garatge i zona tècnica.

A la planta primera accedim a una màster suite amb bany incorporat, una altra habitació doble, una habitació individual, un bany i en espai distribuïdor tipus estudi. Una àmplia terrassa exterior complementa les habitacions de la façana principal orientada a sud.

A la planta coberta es situa la instal·lació de les plaques fotovoltaiques, amb una perfecta orientació i a conjunt del disseny arquitectònic.

Característiques

'Com arribar' a Google Maps